browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dinsdag 22 Mei

Posted by on mei 22, 2012

Van morgen komen we er dus achter dat de sleutel van de bus zoek is, natuurlijk alles 3 maal overhoop gezet, rondjes gelopen, gemopper, maar geen sleutel, nog 4 weken met  1 sleutel is niet zo best voor mijn gemoedsrust, maar ja, wat dan. De anderen vertrekken vandaag naar huis en we zwaaien ze rond 10:00 uit. Ik ga de camping betalen en ze proberen ons de nieuwe hogere prijzen te laten betalen. jammer, alles staat in de mails op mijn telefoon. Ze vergeet echter de 3 euro per dag internet, dus daar begin ik dan maar niet over. ;-) . We vertrekken en gaan meteen tanken, we rijden al 20 km op lucht en er gaat bijna 90 ltr in de tank.

Wat verderop is een grote VW dealer, ik besluit er ff langs te gaan voor de sleutel. Na 3 balies en evenveel  medewerkers kom ik bij de servicekunde balie, de man begrijpt het probleem, loopt met me mee naar de onderdelenman en ik krijg te horen 3 tage tot wel  2 woche, oops. Maar hij beld met de magazijnman en die stelt uit 2 setjes een goede voor onze bus samen, levertijd 2 stunde, pfffffffffff. set kost 230 euro !, die rekening gaat naar de reisverzekering! Hoop dat ze die betalen. Ze stonden in de werkplaats wel te kijken dat ik met de telefoon ook de gegevens uit de ecu kon halen, alleen geen sleutel inleren.

Ondertussen is het gaan regen en dat gaat de hele rit naar de krimml watervallen door. We zoeken een appartement of zimmerfrei  ivm de regen, en komen na wat zoeken uit bij een leuk huis, 40 euro per dag voor een heel huis, niet duur, en een mooi groot grasveld voor de honden. Die voelen zich ineens heel erg op hun gemak, net alsof ze huis komen, voorlopig blijven we hier 3 nachten, ff bijkomen.

Comments are closed.