browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dinsdag 29 Mei

Posted by on mei 29, 2012

We staan vroeg op, 6:00, de honden eten geven en uitlaten, stipt 7:00 is de bakker op het terein, en 8:00 lopen we het park binnen.
Er is nog bijna niemand, een paar  die het ochtendlicht gebruiken om mooie foto’s te schieten.
We plakken we snel een sticker op het welkoms bord en lopen het park binnen.
Dé heren hebben wat moeite met sommige paden, die zijn dan van boomstammetjes gemaakt met rare spleten erin, maar ze wennen vlug.
We maken niet zoveel foto’s maar genieten van de rust en het uitzicht. pas rond het middaguur wordt het wat drukker, maar veel minder druk als vorige keer.
Als er 1000 mensen zijn is het veel. We zien deze keer wel 2 slangen, eentje in het water en eentje die voor ons weg schiet op een pad. 17:00 en we zijn er weer uit, we zoeken even een winkel voor een voetbal, die van gisteren hebben dé heren behoorlijk beschadigd, het was “kein problem” maar toch, helaas geen winkel, dat wordt dus gewoon betalen. Ook geen probleem, het zijn aardige mensen, als ik buiten op de trap de blog bijwerk, mag ik binnen in de keuken gaan zitten, “iest viel better, kein problem”

Comments are closed.