browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Donderdag 14 Juni

Posted by on juni 15, 2012

Vandaag zou de enige goede dag zijn deze week, wij dus meteen naar het strand.

We hebben alle 4 lekker een halve dag op het strand gelopen, Dé heren hebben nu eindelijk leren zwemmen, voorheen moesten ze toch wel vaste grond voelen.
Kuifje als een echte duitser ingegraven, blijft hij gewoon liggen wachten tot we hem weer uitgraven.

 

4 Responses to Donderdag 14 Juni

 1. Katia

  Prachtige heren hebben jullie! Mijn heertje Josip is gen schoonheidskoning, maar hij gaat naar de hondenschool. Aanvankelijk om wat gehoorzaamheid bij te brengen, maar hij doet het zo graag dat we elk weekend richting natuurpark schorre in Oostende trekken waar hij eerst zijn ding kan doen op de uitgebreide hondenweide met rivier. En hij dan maar wat graag toont dat hij ook graag met zijn vrouwtje werkt. In geen tijd zat hij al in de hogere klas, tussen de colli’s en de labradors, en nu zijn ze me aan het aansporen om mee te doen voor het brevet (www.happydog.be, doorklikken naar foto’s, foto 2 is Josip vorige zomer toen hij het heel warm had). Zo’n, Van Baldersheim, ik raad het iedereen aan.

 2. admin

  En er komen weer pups aan, helaas 3 is teveel 😉

 3. Katia

  Inderdaad, ook hier zijn er al twee, anders hier onmiddellijk een Theodore – roepnaam Theo – Van Baldersheim. Zijn Jerommeke en Kuifje ook zo’n gelukzalige honden? Wat we hebben, hebben we en wat we niet hebben, daar zitten we niet mee in…
  Mooie reisreportage, ik kijk altijd uit naar jullie posts. Groeten en virtueel touwtjespeel van Josip en Winston toegewenst aan Jerommeke en Kuifje.

 4. admin

  We hebben nu 2 maal geluk gehad met erg lieve/fijne gezonde honden.
  Laten we het daar voorlopig maar bij houden, mochten we wat groter behuist raken dan kan het altijd nog 😉