browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Donderdag 31 Mei

Posted by on mei 31, 2012

En écht lekker, zo’n familie camping, tot 0:30 komt er lallend volk over de camping en rond 4:30 komen ze langs ons een lading parasols lossen, incl de betonnen blokken en stokken. Van slapen kwam  dus niet veel.
Het is er morgens al 23 graden en benauwd, het gaat regen en volgens de weergoden geld dat voor de hele regio van Insbruck tot Pula.
In eerste instantie wilde we via het Gardameer omhoog gaan, maar de vooruitzichten op slecht weer EN een berg duitser trekt ons niet zo.
Jerommeke is ook al een paar dagen niet in zijn doen, dat kan van een teek zijn of gewoon uit zijn doen van het reizen, die teek was er wel een van een andere kleur, deze schijnt de ziekte Babesiosi te veroorzaken, vooral bij honden,we werden iig gewaarschuwd voor deze teken.
We gaan terug naar de Seeberg camping waar we weer de gehele camping hebben. Zoals ik al schreef, slecht weer hier, Jerommeke niet lekker en veel duitsers, we houden het voor gezien en gaan thuis, nog eens 2,5 weken ons vermaken. Als Dé Heren het beter naar hun zin gehad hadden waren we langer gebleven,maar je ziet gewoon dat ze er mee afzien, en dat is het ons niet waard, Dus morgenavond zijn we thuis of evt zaterdag middag.

Comments are closed.