browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vrijdag 18 Mei

Posted by on mei 18, 2012

We moeten rond 9 uur op de WDS zijn en besluiten er naar toe te lopen, totaal 3.7 km, dus goed te doen. Als we bij de Messe aankomen belt Ien op dat ze vast in de file staat en al een half uur niet vooruit komt en zelfs nog niet op de snelweg zit ! Lichte paniek alom, we vragen als we binnenkomen of de keurmeester van haar ring later kan en wil beginnen  en dat kan, 11:00 starten ze 1 uur later dan normaal.

Ien belt nog een paar keer en geeft het op en zegt dat ze niet meer komt en omdraait, Piet praat haar om en 45 minuten later staat ze voor de Messe. We halen alles vlug uit de auto en gaan naar binnen, de bijrijder van Ien, Anna, zet  de auto weg. Vervolgens wint ze alles met haar honden ! en ze wilde nog wel omdraaien. De oorzaak van de file s’morgens was een controle op autobahn vignette,  iedereen die geen tolsticker op de ruit had kon 300 euro boete afreken en alsnog 8 euro voor de vignette.

We blijven tot de eerering  omdat ze met twee honden de erering in moet. Ze wordt wel geplaatst maar helaas geen top 4 (van de +- 6000 honden die dag! ). avonds  lekker met zijn alle aan de  BBQ, diegene die op de camping waren gebleven hadden gewinkeld in Salzburg.

Ondertussen zijn Lou, Fien, Suus, Hanne, de fokkers van De Heren ook gearriveerd  en we zitten gezellig samen bij elkaar

Comments are closed.