browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vrijdag 24-6

Posted by on juni 24, 2011

image

image

image

 

 

Lekker uitgeslapen, wel lang doormoeten rijden voor een betaalbare hytte, of een waar Jerommeke ook welkom was .

Vandaag en morgen rustig langs de zuid kust maar Kristiansand.

Het weer is afwisselend nat tot erg nat of heel warm.
We doen wat havenstadjes aan en rijden wat rond, tijd genoeg, zondagmorgen gaat de boot pas.

We vroegen ons de afgelopen weken al af hoe ze sommige huizen aan het water gebouwd hadden, geen weg ernaar toe, naar wel een huisje op de mooiste punten.
Nu weten we dat, gewoon per boot(je) erna toe brengen, evt op de aanhanger, terwijl 10 aan het winkelen is kijk ik het af hoe een huiseigenaar probeert veel teveel spullen mee te nemen op zijn bootje met ponton, en eigenwijs dat hij ligt alles ijna een paar keer in het water.

We maken de dag vol door wat plaatsjes aan te doen, vaak een gravel weg erna toe en dan maar 4 of 5 huizen, 10 km geen en weer terug , saai.

Het word druk op de weg , eerste weekend schoolvakanties en eerste weekend na 23 juni met zij midzomernacht feesten, de Noren zijn vrij.

We vinden aan zee een leuke plaats, wel waait het er stevig , zo stevig dat ik de bus nog draai zodat het hefdak minder wind vangt .

Comments are closed.