browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Zaterdag 19 Mei

Posted by on mei 19, 2012

We staan om 5 uur op !, honden uitlaten, wassen,, föhnen, eten, omkleden en om 8 uur weg. We zien een file staan naar de messe en besluiten om iig zondag vroeg aan te rijden.

Ondertussen rijden we naar de clubmatch van de Pincherclub Oostenrijk. Bij de afslag staat ook hier alles vast en we moeten omrijden, we kunnen uiteindelijk illegaal parkeren op een grote weide.

Via een smalle bosweg worden we omgeleid naar het showterein,  In ganzenpas gaat heel de stoet door het kasteelbos naar de show,  onderweg nemen we nog een paar hindernissen zoals twee bruggetjes en een pad die afloopt, lekker met een bolderkar van 100 kilo en 1,5 mtr hoog, en in de onderste bench zitten onze honden ! oppassen dus. Het wordt die dag erg warm en de heren hebben er niet zo’n zin in, ook nog centimeters hoog hard gras in de ringen en het wordt niets, tweemaal een ZG , het was een oostblok onderonsje, keurmeester uit USR en boodwerkers brede schnauzers, niet het normale slanke type. Tjeerd en ik halen de auto’s op, de tocht door het bos blijkt nu ineens mee te vallen en we doen er 7 minuten over.

Avond weer lekker aan  de resten van de BBQ en weer op tijd het mandje in. morgen WDS 2012

Comments are closed.