browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

zaterdag 26 mei

Posted by on mei 26, 2012

We slapen goed en s’morgens komt de campingbeheerdster met haar golfkar de bestelde broodjes brengen. Het is al warm zo rond de klok van 8 uur. We gaan vandaag naar de het uitzicht punt Am Wörther See  en naar de Malta hochalm strasse.

Na een kort ritje staan we voor het uitzichtpunt, je kan er alleen maar wat zien als je óp de toren staat, 12 euro , kan ik ff vangen. 12 euro voor 20 mtr met de lift omhoog en waarschijnlijk 5 minuten kijken, dat is ons toch te gortig, de trap is niet meer in gebruik, dus we rijden lekker verder.

We rijden binnendoor naar Malta en het busje rijd lekker zuinig,zo rond de 1 op 14, niet slecht. De Malta hochalm strasse is natuurlijk ook een tol weg, 23 euro mogen we aftikken, we kennen deze weg ook nog van 13 jaar terug en de div tunneltje en bochten roepen herinneringen op met de Subaru’s, nu gaat het een stuk rustiger, gewoon traag eigenlijk. Bij de Stuwdam zien we een skieër lopen, en ik vraag waar hij  is geweest, oben zegt hij, en  wijst naar de sporen op zeker 3200 mtr hoog. Ze worden daar gedropt en skieën zo omlaag, de laatste kilometers moet ze terug lopen en via een klein trap de stuwdam opklimmen. je moet er wat voor over hebben !, zo komen we er nog 3 tegen, geen jonge gasten maar net zo oud als wij, waarschijnlijk wel een stuk meer conditie.

Nadien rijden we naar het plaatsje Seeboden  en zoeken daar een camping. We zijn er wederom alleen en bij de balie ligt een briefje, “zoek maar een plaatsje, morgen kom ik wel kijken” staat erop in het duits. We gaan midden op het terein staan en hebben de camping voor ons alleen, de honden kunnen weer loslopen. Nadien komt er een duits koppel bij, en ja hoor zo’n beetje op ons lip, heel de camping vrij maar……

Avond pasta klaar genaakt en nog even het dorp ingelopen, ff zoeken naar de Pizzaria (voor morgenavond) , op de navi staat hij nog wel, maar in het echt is das zu vermieten oder verkauf. We gaan weer op tijd slapen en het wordt een koude nacht..

Comments are closed.