browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

zondag 27 Mei

Posted by on mei 27, 2012

Na een koude nacht wordt het al snel lekker warm, te snel ?? later zullen we het weten. Het duitse koppel is rond 7 uur weggereden, net voor de beheerder kwam, wel goedkoop, maar voor 15 euro …
We besluiten om hier een dag langer te blijven en avonds te BBQ, we wassen onze spullen en gaan inkopen in het dorp doen.
De hondenbrokkenzijn al bijna op, de 2 eten meer als anders, bijna het dubbele van thuis.! Jerommeke was al niet dik maar moet nu echt bijgevoerd worden, gelukkig vinden de Pedigreepal  lekker, helaas was er niet veel anders te koop.
Ik koop een internet kaart van de Lidl en krijg deze na wat 5en en 6en aan de praat en kan zo de site bijwerken. Lekker onder een boom uit de zon, die trek echter steeds verder weg achter de wolken en het wordt frisser, ehh, de BBQ maar in het washok uitvoeren?
Rond 17:00 komen we erachter dat het dit weekend Pinksteren is, niet dat het zoveel uitmaakt, maar we twijfelen al een paar dagen en 10 wist zeker dat het pas het volgende weekend was.

Ik steek ondertussen dat Tineke de salades maakt de BBQ aan, en zoals altijd met die goedkope dingen heeft hij wat hulp nodig, blazen dus. Ondertussen wordt de lucht dreigender met soms zwarte wolken, maar we houden het tot 20:30 droog.
Na eten de BBQ nog naar goed gebruik even flink opgestookt, ik vond namelijk een 50 kuub stookhout aan de andere kant van de straat, en er stond geen naam op, voor camping gasten waarschijnlijk, de E reader erbij, glaasje drinken en een kampvuurtje, tot 20:30.

Comments are closed.